A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «РУСЬКО-ЛОЗІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»
Дергачівської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Спільні онлайн-збори батьків та учнів 11 класу

16.05.2024 в КЗ «Русько-Лозівський ліцей» відбулись спільні онлайн-збори батьків та учнів 11 класу за участю адміністрації ліцею. Були розглянуті питання щодо особливості процедури тестування, безпекова та технічна складові під час тестування, що нового буде під час проведення НМТ 2024, чому знову будуть металодетектори, за що можуть відсторонити під час тестування та що просять не приносити з собою на іспит. Присутніх ознайомлено з ресурсами підготовки до тестування, надано посилання на сайт ХРЦОЯО.

22:04 16.05.2024

«Вишиванка – українська душа»

Сьогодні Україна святкує День вишиванки. З цього приводу для учнів 3-Б та 5-Б класів була проведена гра-вікторина «Вишиванка – українська душа». Діти почули історію молодого свята, довідалися про що говорить вишиванка, ознайомилися з видами орнаментів, розібрали що означають кольори на вишиванці, довідалися про те хто є прародителем вишивки, пограли та дізналися про те, що Іван Франко став першим модником, який поєднав вишиванку з буденним одягом.

15:44 16.05.2024

З Днем вишиванки, Україно!

Щорічно у травні українці відзначають яскраве та самобутнє свято День вишиванки, присвячене нашому національному одягу. Українська вишиванка з'явилася багато століть тому, а кількість різних візерунків та технік шиття порахувати неможливо. Це свято люблять і діти, і дорослі, із задоволенням вбираючись у яскраві сорочки.

11:43 16.05.2024

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Сьогодні, коли в Україні ведеться повномасштабна війна проти вторгнення російського агресора, коли ситуація в країні є дуже стресовою для дітей: постійні сирени, вибухи, військові зі зброєю, погіршення екологічного стану довкілля, заміновані території – як ніколи підвищується роль освіти у підготовці учасників освітнього процесу до дій в надзвичайних ситуаціях.

15:40 10.05.2024

Зустріч з працівниками ДСНС

Сьогодні, 10 травня, в рамках проведення ТИЖНЯ ЗНАНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ та ДНЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ, для учнів 7-11 класів була проведена зустріч в форматі ЗУМ -конференції з представниками Харківського районного управління ДСНС України в Харківській області. Головний інспектор відділу запобігання НС  старший лейтенант служби цивільного захисту Віталій Бондар та провідний інспектор відділу запобігання НС лейтенант служби цивільного захисту Євген Герасименко, провели інформаційно-роз'яснювальну бесіду про  мінну  безпеку. Вони наголосили   на необхідності  виявляти обережність, бути уважними! Рятувальники детально проінструктували учнів щодо поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, адже попередити біду і зберегти здоров'я та життя - найголовніше завдання багатьох служб.

19:34 09.05.2024

«Хай буде вільна Україна на всі часи на всі віки»

Сьогодні в нашому закладі в онлайн-форматі пройшли заходи, присвячені Дню пам'яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Для учнів 9-11 класів проведена година спілкування «Патріотизм-потреба України, кожного українця». Класні керівники 5-8 класів провели заходи за темами: «Про минуле серце пам'ять зберігає» та «Хай буде вільна Україна на всі часи на всі віки». Під час бесід учні поглибили знання про героїчне минуле нашого народу, виховували почуття патріотизму, мужності, любові до Батьківщини, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у Другій світовій війні.

15:42 08.05.2024

«Зоріють маки пам’яті»

Учні 5-7 класів взяли участь в акції «Зоріють маки пам’яті» по виготовленню червоного маку - символу Дня примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.

12:40 08.05.2024

«Діти України – за МИР»

До дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків «Діти України – за МИР».

12:37 08.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора